Fit & Vitaal

Ben jij vaak moe en voel je je futloos ondanks gezonde voeding en sport?

Wellicht is vermoeidheid en chronische futloosheid een herkenbaar gegeven uit je dagelijks leefpatroon. Je probeert soms wat meer te slapen of drinkt een extra mok koffie, maar je wordt er niet echt vitaal en fitter van. Je hebt vaker dan vroeger hoofdpijn en misschien ook stijvere spieren, terwijl je toch echt twee keer in de week op de sportclub te vinden bent.

BALANS & VOEDING:

Heb jij balans in je voeding?

33811832 - two glasses of blueberry smoothie on blue colored wooden table

Tja, en je dacht nog wel dat het met jouw leefstijl wel goed zat! Je sport immers, eet regelmatig gezond en vers en slaapt een gat in de dag als het mogelijk is. Roken doe je allang niet meer en dat glaasje wijn sla je steeds vaker af. Toch ben je vaak moe.

Heb je weleens gedacht aan een goede balans in je voeding? Een evenwicht dat uiteindelijk verantwoordelijk is voor jouw immuunsysteem en dus voor de continue bescherming van jouw gezondheid? Ja, Balans! Dat is het centrale woord en dat mis je waarschijnlijk in je voeding.


Hoe gezond ontbijt jij ? DOE DE TEST op: 
uwgezondontbijt.nl

ONTBIJT:

44% van Nederland ontbijt niet of onregelmatig. Jij wel?

Ontbijten is erg belangrijk. Jouw lichaam heeft ’s nachts hard gewerkt om je lichaam te herstellen. Om zowel geestelijk als lichamelijk overdag goed te presteren, moet je dus goed ontbijten. Ontbijt kost echter veel tijd en dat hebben we vaak niet in de ochtenduren. Zo wordt gemakshalve de belangrijkste maaltijd van de dag overgeslagen of onderschat. Dat is funest voor lichaam en geest. Je startkeuze bepaalt voor een groot gedeelte je eetpatroon voor de rest van de dag. Heb je vaak last van een energiedip in de middag of avond en heb je regelmatig behoefte aan zoet of zout, dan kan het zijn dat jouw ontbijt niet alle voedingsstoffen heeft die je lichaam nodig heeft

Uitgebalanceerd ontbijt

Een boost voor de beste start van de dag35620903 - organic breakfast quinoa with nuts milk and berries

24VITAL adviseert een uitgebalanceerd ontbijt met een uitgekiende mix van eiwitten, koolhydraten, vitaminen, mineralen en vezels. Probleem is dat deze belangrijk combinatie bijna niet meer uit een traditioneel ontbijt te halen is. Daar is de hedendaagse voeding simpelweg te verarmd voor.

Interesse om het 6 dagen proefpakket te proberen?

6 day try out

Het 6 dagen proefpakket (ontbijt) geeft je de mogelijkheid een heerlijk uitgebalanceerd ontbijt te proberen. Alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, zijn hierin aanwezig en je kunt het zo lekker maken als je zelf wilt. Neem voor meer informatie contact op.

GEWICHTSBEHEERSING. Afslanken of aankomen:

Wil jij graag de beste versie van jezelf worden?

Afslanken of juist aankomen doe je bij 24VITAL niet alleen maar samen met je vaste begeleider. Dat proces begint met het intakegesprek en de fitcheck die inzage geeft in je vetpercentage, spiermassa, viscerale vetpercentage, de mineraal dichtheid van je botten en jouw metabolische leeftijd. Jouw coach gaat deze persoonlijke data allemaal met jou bespreken.

Woon je verder weg? Geen enkel probleem! Centimeters zijn belangrijker dan kilo’s. Dus wekelijks je taille, navel-, borst- en heupomvang meten kan ook via monitoring op afstand. Zo kunnen we toch kijken of je op de goede weg bent.

SPORTPRESTATIES VERBETEREN:

Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 24VITAL heeft het dan niet over sapjes, pillen of ondefinieerbare poedertjes, maar over volledig op maat gemaakte voedingsplannen voor het optimaliseren van de voeding voor zowel recreatieve sporters als topsporters. Veel sporters voelen zich een Formule 1 auto, maar voeden zich als een lelijk eendje. Zonde! Meer lezen?

De juiste voeding heeft een impact op jouw concentratie, handelingssnelheid, kracht, uithoudingsvermogen en herstel. Jouw persoonlijk voedingsadvies is afhankelijk van de sport: duursport, spelsport of krachtsport. Iedere tak van sport heeft een andere samenstelling van voeding nodig en dus kijken jij en je coach uitvoerig naar de verdeling van de hoeveelheid voedingsstoffen in de voeding zoals koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines, mineralen, vocht en voedingsvezels. De verse voeding en samenstelling blijft altijd de basis, maar als sporter zal aanvullende voeding noodzakelijk zijn, omdat je lichaam zoveel calorieën verbrandt, dat verse voeding ontoereikend aanvult. Als sporter wil je het beste en je wilt zeker weten dat de aanvullende voeding is toegestaan.
Daarom maakt 24VITAL gebruik van de sportvoeding van Herbalife. Iedere badge is getest op doping, staat op de Kölner Liste en de NZVT. Belangrijk is het advies over de juiste timing van de maaltijden en het gebruik van voedingssupplementen. Het voedingsschema zal zich volledig aanpassen aan jouw eisen, wensen en behoeftes. Als jouw persoonlijke voeding helemaal op orde is en jij je lichaam geeft wat het nodig heeft, zal dit een positieve uitwerking hebben op jouw optimale sportprestaties.

PERSONAL CARE:

De huid is ons grootste orgaan en daar moeten we zuinig op zijn, want ze wordt veel blootgesteld aan allerlei factoren. Een onregelmatige huid is vaak de oorzaak van onvoldoende voeding, zowel inwendige voeding als huidverzorging. Met de uitwendige voedingsproducten van Herbalife zoals de Aloë Vera en de SKIN producten in combinatie met een voedingsadvies boeken wij hele goede resultaten. Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op.