Hoe het werkt

Wat is Vitaliteit coaching

Als Vitaliteitscoach begeleid ik je op de weg naar een gezonde, actieve levensstijl voor meer vitaliteit en een gezond lichaam. Het is mijn missie mensen optimaal te laten genieten van het leven en dus streef ik er naar jou de weg te wijzen en bewust te maken van het preventief en positief beïnvloeden van je eigen gezondheid. Door nu te investeren in jouw lichaam en gezondheid kun je waarschijnlijk langer en vitaler genieten van het leven. Je lichaam is het huis waar je ziel woont, zorg er dus goed voor en geniet van het leven! Naast meer vitaliteit, kan ik je helpen met gewichtsbeheersing. Aankomen of juist afslanken of sporters te helpen hun prestaties te verbeteren.

Hoe werk ik

Coaching is binnen de muren van 24VITAL van vitaal belang voor een perfect resultaat. Daarom zijn een uitgebreid intakegesprek en een fitcheck wezenlijke onderdelen van de één-op-één begeleiding. Doelen vastleggen, persoonlijke voedingsadviezen en een transparante presentatie van jouw persoonlijke stappenplan zijn het begin van een nieuw en vitaal leven. We maken samen een reëel stappenplan waarin rekening gehouden wordt met je baan, je gezinssituatie en je sociale leven. We hebben regelmatig contact om de voortgang te monitoren. Je kunt lid worden van de besloten Facebook pagina waar je op de hoogte gehouden wordt van recepten, weetjes, activiteiten en andere nuttige zaken.

Door middel van een zes dagen ontbijtpakket kun je zelf eens ondervinden hoe het voelt om anders te ontbijten, zonder onaangename bijkomende verplichtingen. Je coach zal samen met jou de gewenste vorm van het ontbijt bespreken, want jij moet je er natuurlijk wel goed bij voelen!

Diverse doelen

Wat zou je graag aan jezelf willen veranderen?

  • Minder moe, dus fitter en vitaler
  • Afslanken en stoppen met jojo-en en balans vinden
  • Aankomen, balans terug brengen in je lichaam
  • Je sportprestaties verbeteren, een beter herstel na je training

HERBALIFE NUTRITION, voedingssupplementen

Vers bereide voeding blijft altijd de basis van je voedingspatroon. Veel van wat jij eet, levert te weinig of zelfs geen voedingsstoffen op en dat heeft op lange termijn consequenties. Het teveel aan calorieën en te weinig voedingsstoffen zoals plantaardige eiwitten, meervoudige koolhydraten, vitaminen, mineralen, sporenelementen, onverzadigde vetten, vezels en water brengt je lichaam uit balans. Om de balans weer te herstellen en de tekorten aan te vullen maak ik gebruik van de voedingssupplementen van HERBALIFE.

HERBALIFE NUTRITION is al meer dan 35 jaar toonaangevend op het gebied van innovatieve voeding. Het geeft je uitgebalanceerde voeding met name ideaal voor het ontbijt en voor het behalen van diverse sportieve of gezondheidsdoelen. HERBALIFE 24, de sportvoeding voor sporters, geeft atleten de 24-uurs houvast in hun voeding. Het is gegarandeerd dopingvrij, volgens de Kölner Liste en de NZVT. Veel topsporters hebben er al hun voordeel mee gedaan.