Vitaal in bedrijf

Iedereen vitaal: gezond ondernemen!

Het staat buiten kijf dat fitte medewerkers die zich gezond voelen en veel energie hebben, zorgen voor een gezonde en energieke organisatie waar mensen met plezier werken. Een gezonde organisatie is vitaler en effectiever. Vitaliteit op het werk kan niet zonder gezonde voeding. Een uitgebalanceerd voedingspatroon verhoogt de weerstand en houdt de mens gezond en sterkt. Een investering in bewustwording en gezonde voeding is bittere noodzaak vandaag de dag…

24VITAL nodigt jou als CEO, manager of werknemer graag uit om vrijblijvend van gedachten te wisselen over een doelgerichte aanpak om op effectieve wijze te werken aan de gezondheid, vitaliteit en daarmee aan inzetbaarheid en productiviteit van jezelf en van je medewerkers. 24VITAL doelt daarmee uiteraard op leefstijlverandering met een blijvend positief resultaat. Vraag naar de mogelijkheden voor het MKB.

Ziekteverzuim en preventie

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 80% van het ziekteverzuim een niet strikt medische reden heeft. Ook toont onderzoek aan dat 75% van de chronische ziekten wordt bepaald door eigen levensstijl en dat heeft weer alles te maken met gezonde en verantwoorde voeding.

wiel

Vele facetten van je leven hebben invloed op je gezondheid: fysieke inspanningen en mentale belasting

Hoe gaat het met mijn thuissituatie? hoe ziet mijn financiële situatie eruit? Welke hobby’s heb ik? Welke sport beoefen ik? Heb ik een druk sociaal leven? Heb ik stress op het werk?

Het zijn allemaal vragen die betrekking hebben op hele normale zaken uit ons leven waar we niet bewust of juist wel bewust bij stil staan. Het zijn echter onderdelen die een onmiskenbare invloed hebben op onze gezondheid en vitaliteit.

Informeer naar de mogelijkheden voor het MKB Vitaal in Bedrijf Lifestyle coaching