Wie ben ik

Martine WaalkensMijn naam is Martine Waalkens, Lifestyle coach en drijvende kracht achter 24VITAL. VITAL betekent dynamiek –24 uur per dag! Met 24VITAL help ik jou het beste uit jezelf te halen; dit doe ik met veel passie en toewijding. Naast meer vitaliteit, kan ik je helpen met gewichtsbeheersing – aankomen of juist afslanken en sporters helpen hun prestaties te verbeteren.

Ik ben zelf een echte levensgenieter en zondig ook af en toe. Ben immers ook maar een mens, maar wel een die in de loop der jaren optimistischer, vrolijker, ondernemender, sportiever en krachtiger is geworden. Kortom, veel dynamischer is geworden. Thuis en op mijn werk. Bij mijn familie en bij mijn vrienden. Dat is niet altijd zo geweest.

Dat is niet altijd zo geweest. Als alleenstaande moeder met twee kinderen en een drukke baan, heb ik veel van mijzelf gevraagd. Ik was toen niet met voeding bezig, ik kookte gezond voor mijn gezin, maar was vaak moe, wat natuurlijk niet zo vreemd is. Nu blijkt dat ik mijzelf veel te weinig goede brandstof heb gegeven, waardoor ik mijn lichaam als het ware heb ‘opgegeten’. Hoe kan dat hoor ik je denken… wel, als je veel te weinig brandstof aan je lichaam geeft en je vraagt wel veel power dan neemt het lichaam de brandstof uit de spieren. Dat resulteert uiteindelijk in een hoog vetpercentage en een laag spiermassa.

Drie jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Herbalife. Ik heb met behulp van een coach mijn voedingspatroon aangepast. Ik ben veel bewuster gaan eten, ik ben veel meer water gaan drinken, veel meer gaan bewegen en mijn de tekorten in de voeding aangevuld met Herbalife als ontbijt. Een aanvulling op alle essentiële voedingsstoffen op mijn dagelijkse verse voeding. Hierdoor ben ik twee kledingmaten afgeslankt, en voel ik mij fitter als ooit te voren en ben ik optimistischer, vrolijker, ondernemender, sportiever en krachtiger geworden. Dat gun ik iedereen!