Community

Word lid van de Facebook klantenpagina!

Ben je klant of klantmember en werken we met elkaar samen, dan kan je aan de besloten groep deelnemen. Hier vind je nieuwe recepten, weetjes, activiteiten, contactmomenten en manieren om van elkaar te leren

Fitclub /bootcamp

Afbeelding2

Je wilt gezonder leven en fitter worden. Voeding speelt daarbij een voorname rol. Beweging uiteraard ook. Wil je graag fit worden in de buitenlucht, dan is bootcampen voor jou wellicht de oplossing. 24VITAL biedt in samenwerking met 24FITCLUB attractieve bootcamptrainingen in groengebieden van Venlo. Onder begeleiding van zeer gemotiveerde trainers werken aan je veerkracht, conditie en fitheid in groepsverband, maar wel in je eigen tempo en met je eigen doelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Level 10 challenge

Hoe belangrijk je coach is, zal duidelijk worden als je deelneemt aan de level 10 challenge: een totale transformatie van je lichaam in 90 dagen. Niet alleen beweging en sport spelen hier een rol: de hoofdrol is weggelegd voor verantwoorde voeding.

Hoe werkt Level 10 challenge?

Samen met je begeleider stel je doelen en onderga je een intensieve begeleiding met regelmatige monitoring van je lichaamswaarden. Het uiteindelijke doel is om je lichaamssamenstelling te veranderen, zowel op het gebied van gewichtsverlies, verlies van lichaamsvet alsmede toename van spiermassa. Dat doe je samen met je coach. Een enorme uitdaging met gezonde voeding als basis voor succes!