Me-Mover – Medisch

De Me-Mover.
Op een verantwoorde manier herstellen.

De Me-Mover is een enorm goed alternatief voor bijvoorbeeld hardlopen. Als we namelijk de belasting van hardlopen en van de Me-Mover met elkaar vergelijken dan zien we dat de impact op de gewrichten (knieën, enkels en ruggengraat) bij de Me-Mover radicaal lager is dan bij hardlopen.

Ook is de staande positie van de Me-Mover een stuk subtieler voor de rug en nek dan bijvoorbeeld fietsen. Over het geheel gezien is dus duidelijk zichtbaar dat de Me-Mover bijdraagt aan een succesvolle ontwikkeling van 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen in het lichaam.

De praktijk leert dat je echt een goed beeld krijgt, en enthousiast wordt,  op het moment dat je de Me-Mover gezien en ook geprobeerd hebt. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om de Me-Mover te proberen onder begeleiding.

CARDIOTRAINING

Geschikt om zowel conditie op te bouwen als calorieën te verbranden, 33% meer dan een traditionele fiets.

LOW-IMPACT

Impact op knieën, enkels en ruggengraat is radicaal lager dan bij hardlopen. Kan revalidatieproces versnellen.

COMFORTABEL

De natuurlijke “staande” houding is stabieler en vermindert de druk op nek en rug.

Kan ik voor jou wat betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.