24vital

Diensten

Fitplan

FITPLAN is ontwikkeld om de levenskwaliteit van mijn klanten te verbeteren. Het is een op maat gemaakte voeding- en bewegingsplan gebaseerd op 80% voeding, 20% beweging en 100% support gebaseerd op jouw doel. Door middel van educatie, support en community wijs ik je de weg naar een blijvend resultaat en een gezonde actieve leefstijl.

 Met jouw persoonlijke FITPLAN vind je weer balans, ervaar je weer energie en vitaliteit, verbetert jouw totale gezondheid en kun je aankomen of juist afslanken. Voor sporters kan het FITPLAN een tool zijn om de sportprestaties te verbeteren en beter te herstellen. 

Meld je vrijblijvend aan voor meer info!

Vitaal in bedrijf

Vitale werknemers zijn van onschatbare waarde voor een bedrijf omdat ze bijdragen aan hogere productiviteit, betere prestaties, lagere kosten en een positieve werksfeer. Bedrijven die investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun werknemers plukken daarom vaak de vruchten van een gezonde en succesvolle organisatie. Door te investeren in de gezondheid en vitaliteit van werknemers, kunnen bedrijven de kosten van ziekteverzuim en gezondheidszorg verminderen, wat uiteindelijk leidt tot een hogere winstgevendheid.

 Vitale werknemers hebben de neiging om meer betrokken en gemotiveerd te zijn bij hun werk, wat leidt tot een betere werkethiek en een positieve werksfeer. Daarnaast hebben ze de energie en het uithoudingsvermogen om effectief samen te werken en bij te dragen aan het succes van een team.

Health & Lifestyle Coach

Ik werk op een persoonlijke en op maat gemaakte manier om mensen bewust te maken van hun gewoonten en gedrag, en hen te motiveren om veranderingen aan te brengen die leiden tot een gezondere levensstijl. Mijn aanpak kan variëren van het aanleren van nieuwe gewoonten en vaardigheden tot het bieden van emotionele steun en aanmoediging tijdens de verandering.

Ben je geïnteresseerd in het coachen van mensen naar een gezonde en actieve levensstijl? Als health en lifestyle coach kan ik je begeleiden bij het ontwikkelen van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om anderen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. 

Scroll naar boven